Dags att skaffa nya fritidskläder?

      Kommentarer inaktiverade för Dags att skaffa nya fritidskläder?

Skönt att snön börjar smälta bort och solen letar sig fram bakom molnen igen. Nu går vi mot ljusare tider och snart kan man förhoppningsvis vistas utomhus utan mössa, vantar och tjocka jackor. Gillar du att vara ute i naturen och söker efter plagg som kan fungera bra? Kika in fritidskläder hos Jägarliv, det är en firma som specialiserat sig på kläder och prylar för utomhusbruk. Själv är jag lite sugen på att uppdatera mina jaktkläder. Vill byta ut min gamla jägarjacka och behöver ett par nya sockor som fungerar bra till mina militärkängor. Nu ser jag att det finns mer än fritidskläder hos Jägarliv. Du kan införskaffa fiskeprylar direkt på deras hemsida. Du hittar haspelspön, haspelrullar, drag i olika utföranden, fiskknivar, väskor och andra fisketillbehör som kommer till nytta när det är dags att dra upp den stora firren ur sjön.

Vi ska ut och fiska med båt nästa helg så det passar bra att spana in lite nya fiskedrag. Förhoppningsvis fungerar motorn på båten så vi kan ta oss ut en bit i sjön och jaga tag i abborrar och gösar. Favoritfisken är makrill för min del. Den är riktigt rolig att fiska och smakar även ypperligt när den serveras stekt på middagsbordet hemma. Makrill brukar vi fiska under juni månad ute vid havet. Har man tur hittar man ett stim av fiskar och kan dra upp ett gäng makrillar. Förra sommaren blev det jackpott med över 10 makrillar totalt. Eftersom det finns lite nyfikna katter i området så brukar vi ge dem en eller två makrillar att mumsa på och det brukar alltid uppskattas med ett par mjau från de fyrbenta kamraterna.

Väder och vind ska inte hindra dig att njuta av naturen. Kolla över din klädsel och anpassa den efter vädret så kan du njuta av en dag utomhus.