Lär dig flyga till stuga med mekaniskt ventilerat golv

Att flyga är för många inga problem, men för vissa är flygning något som är värre än att framföra ett tal i skolaulan – naken. Ofta brukar dessa människor använda sig av olika sorters droger som alkohol och sömntabletter, eller andra lugnande medel som att tugga tuggummi vid start och landning.

Ett bättre sätt än att ta droger eller tugga en massa tuggummin som förstör magen är att pröva hypnos. Med hypnos kan man finna sinnesfrid under hela resan dit och tillbaka.

För er som känner att ni behöver mer än hypnos för att lugna er kan pröva att låta en resebyrå boka er resa, då slipper ni tänka på resan i flera månader innan ni ska åka, vilket bara bygger upp oron inom er. Några resebyråer finns det fortfarande kvar ute i landet, en som jag har hört gott om är AKI Travel Borås, de ska tydligen vara riktig professionella. Om ni inte har AKI Travel i er stad finns det säkert någon annan resebyrå som gladligen hjälper er med resebokningar.

Så pröva hypnos nästa gång ni ska flyga, vare sig ni ska till Thailand eller hyrt stuga med mekaniskt ventilerat golv i Lökken, så kan hypnos göra resan mellan destinationerna mycket avslappnande, vilket innebär att ni anländer fräscha och pigga.