Billig parfym som doftar gott

Jag skulle inte identifiera mig själv som en finsmakare. Jag köper kläder när jag behöver, och ofta i samma model som tidigare köp. Min kaffekokare är 10 år gammal, jag dricker Lipton-te, kör på med min tre år gamla Samsung-mobil och har en TV som har 5 år på nacken. Varför lägga pengar på nya saker när de gamla funkar så bra ändå? Det samma gäller givetvis min parfym. Även om det inte är självklart att jag skulle ha en parfym. I 40 år av mitt liv hade jag ingen, men sedan blev jag intvingad av frugan. Att lägga för mycket pengar på en parfym är dock inte min grej. Som tur är har jag hittat en billig parfym som både frugan och jag är nöjda med. Nu kör jag med Adidas Born Original Today For Him när det är dags att dra ut och dansa, vilket namn va? Folk försöker för mycket, ska köpa för köpandets skull och ha det senaste, flashigaste på marknaden. Jag kommer aldrig att förstå det där.

Hasse Anderssons sommarprat

Det blir inte så mycket denna vår och sommar, men i vanliga fall brukar frugan och jag dra ut och dansa. Hasse Andersson är en av flera favoriter. Därför var det väldigt kul när vi såg att han skulle få sommarprata i år. Det var det bästa sommarpratet hittills i år! Han bjöd på några riktigt roliga historier. Inte så där ledsamt och allvarligt som många av de andra är. Jag hoppas att de kan bjuda in fler sådana gamla svenska stjärnor som är lite lättsamma och folkliga. Lasse Berghagen till exempel. Han skulle göra det väldigt bra tror jag. Det var länge sedan han fick hålla i ett nu.

Till sist vill jag önska er en fortsatt fin sommar!