Geishakulor

      Kommentarer inaktiverade för Geishakulor

Ni vet hur det är när man fyller. Man önskar sig vissa saker och ibland får man dem och ibland inte. Det handlar ju också om överraskningar. Vissa kan vara hur bra som helst medan vissa är mer; ”vad är det här?”. En av mina väninnor gav mig ett mindre paket när jag fyllde år förra året. Hon brukar vara bra på att komma på presenter så jag var väldigt positivt inställd när jag tog av pappret. Det var en vit ask och när jag tog av locket så ser jag att låg det något som jag först tyckte såg ut som en barbapappa-figur i silkespapper. Jag plockar upp figuren och frågar min väninna; ”Vad är det här?”

”Det är en klitorisvibrator, kära du.” Sa hon samtidigt som hon hällde upp en kopp kaffe till sig själv. ”Har du aldrig sett en förr?” Nu var det så att jag inte hade detta, men någon gång ska vara den första. Hon berättade att hon hade en likadan och att hon var nöjd med den. Hon sa också att hon tyckte att jag kunde behöva en då jag ofta klagar på att min man Gustav är så dålig på att ge mig orgasmer. Det är helt sant och lite hjälp inom det området vore trevligt.

Designmässigt var det en snygg pryl och jag tänkte att jag kunde till och med bära med den i handväskan utan att skämmas. Den heter Key by Jopen – IO och får plats i min hand. Den har en silikonyta som gör att den känns silkeslen och den är vattentät så att man kan använda den i duschen om det är så. Vibratorn är uppladdningsbar och du gör det med en USB-kabel. Jag har testat min gåva ett antal gånger nu och kan säga att den här klitorisvibratorn är min nya bästa vän. Men den ska få sällskap av en G wand som jag och Gustav båda kan njuta av.