Attefallshus, förråd eller friggebod? Se hit!

      Kommentarer inaktiverade för Attefallshus, förråd eller friggebod? Se hit!

Alltså jag bara måste tipsa om ett företag som heter Vibostugan. Vi gick länge i tankarna om att bygga ett attefallshus på tomten men sköt upp det år för år på grund av att vi kände att det vart svårt och jobbigt att bygga samt att vi inte riktigt visste hur det skulle se ut. Senare blev jag själv tipsad om Vibostugan och det visade sig vara den ultimata lösningen för vårt problem.

Välj storlek och utseende efter ändamålet med ditt hus

Vibostugan är alltså ett företag som tillverkar och säljer alltifrån attefallshus och förråd till friggebodar, garage och dörrar. Du kan på deras hemsida få en överblick på alla deras olika hus där du kan välja det som passar dig bäst utifrån exempelvis storlek, utseende och ändamål. Jag kom över så mycket inspirationsbilder där man inrett sina friggebodar som hemmakontor, ateljé eller verktygsbod. Man bestämmer liksom själv hur man vill ha det.

Levereras som färdig byggsats, bara att montera

Det som vart det allra bästa med att köpa attefallshuset från Vibostugan vart dels att det tillverkas helt av virke från de svenska skogarna, dels att huset levererades som en färdig byggsats. Huset kom alltså hem till oss i färdiga delar som bara vart att montera ihop, har du hört något smidigare? Vi valde ett utseende som går i samma stil som själva boningshuset för att få det enhetligt och vi kunde inte ha varit mer nöjda. I framtiden har vi även pratat om att köpa ännu ett hus från Vibostugan men då i ändamålet att ha det som ett mindre förråd till att förvara exempelvis gräsklippare och trädgårdsverktyg i.

Letar du efter förvaring på tomten eller kanske ett gästhus som är snyggt och lättmonterat? Då vill jag verkligen rekommendera dig till att spana in Vibostugans utbud.