Truckkort i Sundsvall

      Kommentarer inaktiverade för Truckkort i Sundsvall

Jag är en kille på 26 år och som för tillfället bor i Sundsvall, att bo i Sundsvall är riktigt nice, det finns det mesta här. Jag gick på fordon och transport när jag läste på gymnasiet för jag har alltid velat jobba med bilar eller lastbilar. Mest kanske det var för att slippa läsa en massa olika ämnen också vilket jag inte var så intresserad av. Nu har jag skaffat mig en blogg där jag skriver lite om mitt liv och det är nog första gången som jag överhuvudtaget gillar att skriva. Det finns nog en liten författare i mitt huvud. För ett år sedan tog jag truckkort i Sundsvall och det var bland det roligaste jag har gjort. Jag gillar ju som sagt att köra bil och jag kommer att jobba som lastbilschaufför någon gång framöver.

Truckkort på jobbet

Mitt första jobb blev ett lagerjobb vilket inte var riktigt enligt planerna men jag känner bara för att tjäna pengar ett tag för att sedan sätta igång på allvar för att bli lastbilschaufför. Det är typ det enda jag vill men sen är det ok med jobb emellan, som det jag har nu. Det bästa med det nya jobbet var i alla fall att jag fick betald utbildning och ett truckkort. Jag var en heldag för att ta truckkort i Sundsvall och vi fick köra flera olika sorters truckar vilket var skitkul. Jag lärde mig jättemycket på truckkort utbildningen och på jobbet kommer jag att köra två olika truckar. Jag får köra motviktstrucken som vi har ett par stycken av, och en skjutstativtruck. Innan jag fick gå på kursen så provkörde jag tillsammans med en av våra truckchaufförer och jag fastnade verkligen för truckkörning och därför passade det så bra att jag fick mitt truckkort betalt genom jobbet. Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba som truckkörare nästa vecka.