Ska ditt företag flytta?

      Kommentarer inaktiverade för Ska ditt företag flytta?

Då bör du se hit! För hos Flyttkillarna säger man att företagsflytt är bra, enkelt och smidigt.  Med över 30 års erfarenhet så finns det nämligen i blodet, ingenting är för stort att flytta. Dem hjälper dig både internet och externt, enstaka kontor på korta sträckor men även längre specialtransporter – allt vad du behöver.

En flytt för ett företag kan innebära mycket, inte bara rent fysiskt. Att flytta till större lokaler för att följa den takt verksamheten växer i, eller att flytta till mindre för att unna företaget kanske rent ekonomiskt eller för att hålla en verksamhet vid liv. Det är så mycket mer än bara en flytt. Så företagsflytt är bra, det kan vi redan nu konstatera. Det är inte jobbigt eller krångligt, åtminstone inte med Flyttkillarna.

Du får nämligen tips och råd längs hela flyttprocessen, allt för att underlätta för dig som kund. Hela flytten vill vi bidra till att vara som smidig och kostnadseffektiv som möjligt, därför vill vi hjälpa dig med vad och hur man packar de olika sakerna som ska flyttas samtidigt som vi också tar ansvar för att se till att allt flyttas med omsorg. Du ska alltid känna dig säker med att överlåta företagsflytten till Flyttkillarna och vi är noga med att följa de regler, lagar och villkor som finns.

Oroa dig inte

Oavsett om en företagsflytt börjar närma sig i tankarna eller om den är akut så tveka inte på att kontakta din lokala leverantör från Flyttkillarna och få mer information om hur man kan forma hela flytten utifrån dina behov och krav. Var då tydlig med vad du uppskattar och är noga med så att Flyttkillarna är fullt medvetna om detta längs vägen. Du kan då få en offert på vad det kan tänkas kosta och sedan givetvis vidare hjälp om du har några som helst funderingar. Summa summarum – företagsflytt är bra!