Ett företag som jag vill jobba på

      Kommentarer inaktiverade för Ett företag som jag vill jobba på

Jag har länge funderat, vad i hela friden ska jag jobba med när jag blir stor? Nu är jag helt plötsligt 25, har pluggat och rest så att jag är nöjd. Nu till den stora frågan liksom, som man borde haft svar på för längesedan. Men det har jag liksom inte haft. Jag har inte varit en sådan person som gillar att planera och sådär, men på något vis så förväntas man verkligen att göra det. Samtidigt som jag ändå vill veta liksom, jag vill veta det där företaget jag verkligen vill jobba på och liksom drömma om att ta mig dit. Kämpa för att ta mig dit.

Men så förra veckan så bara jag fick upp en annons på LinkedIn. Det visade sig vara ett företag som heter Brandz United och jag kom in för att läsa mer om tjänsten. Det innebar att jobba som grossist för etablerade varumärken och helt enkelt leverera olika kollektioner som dem kan köpa upp. Jag gillar ju speciellt själva sälj-delen och jag tänkte att här hade jag nog ändå trivts. Det här kanske är mitt drömjobb? Åtminstone ett företag som jag verkligen hade kunnat tänka mig att jobba på.

På intervju med Brandz United

Så lätt var det. Jag sökte jobbet och fick komma på intervju två dagar senare. Det gick hur bra som helst och nu har jag en månad kvar tills jag börjar på ett företag som jag verkligen vill jobba på. Däremot så blev jag ganska övertygad längs vägen att man inte behöver ha ett drömföretag framför sig för att bli riktigt nöjd. Ibland kan det bara handla om att man vill ha en trygghet i ett jobb där man känner att man kan spendera x antal år framöver och framförallt tycka det är roligt 🙂